dilluns, 1 de febrer del 2010

El Racó de l'Agüir

El 30 de gener em va deixar, entre altres coses, un sopar al restaurant El Racó de l'Agüir, situat al carrer Tamarit, entre Rocafort i Calabria, a Barcelona.



Especialitat en arrossos, ja que ells son de Valencia. Per picar no us perdeu les braves que fan, les millors que he tastat mai i amb diferencia. I si podeu decantar-vos per un Montsant per acompanyar el sopar, ho gaudireu encara mes.

4 comentaris:

e. ha dit...

Hola fingolfin, sóc l'e. del yoya.

Com que fa molt que no coincidim per allà, he vingut a casa teva per comentar-te que la precuela de battlestar galactica tira endevant, i ja hi ha un segon episodi emès (penjat des del 31 de gener)

Espero haver-te donat una alegria

Apa, fins aviat!

P.S.: Sento que hagi estat un off-topic com una casa de pagès.

Fingolfin ha dit...

Ei, hola i benvingut! Ho se perfectament e.! De fet, tinc previst veure'l avui nit. L'has vist tu?

e. ha dit...

Doncs la veritat que per incompatibilitats, avui no el veuré, potser demà. És més, crec que primer tornaré a veure el primer capítol que el vaig veure ja fa temps i així refrescaré motors.

Per cert, saps que un dia comentaves lo d'alguna peli o series per a veure de sci-fi? Fa temps vaig recordar una sèrie de manga de ciència ficció:

PlanetES per descarregar amb megaupload.

Aquí el que en diu la wikipedia

Sino t'agrada l'animació, doncs directament no te la baixis, tampoc et conec els gustos :P

Fingolfin ha dit...

Ok, me la apunto i ja et dire. Sera una novetat lo de una serie animada (obviant la meva infancia es clar), pero em ve de gust provarho.
I ara, de fet (mes per "desgracia" que per sort) disposo de bastant temps lliure...

Salut!