diumenge, 19 de juliol del 2009

Zlatan Ibrahimovic

No me quitare el nombre de Eto'o de la camiseta del Barça que tengo porque ha hecho historia aqui y yo lo recordare siempre. Ya hace tiempo que tenia asumido que se iba porque el entrenador asi lo quiere.
Ahora pensar en un jugador como Zlatan Ibrahimovic en el Barça motiva muchisimo. Viene con aun todo por ganarlo. Es un crack y lo veo como un jugador unico.

Aqui teneis 9 minutos largos con goles y asistencias de la temporada pasada. No sobra nada.




Y sus diez mejores goles.


5 comentaris:

Iruva ha dit...

... totalment d'acord, bon fitxatge, a més que aquest canvi de davanter és bo pel Barça i per l'Eto'o, que també li anirà bé un canvi d'aires.

No obstant, no li surt molt bé economicament al Barça que diguem no? (fent cas el que es diu per ara, avui falta la confirmació)

Val que el barça no vol l'Eto'o, però no deixa de ser un gran jugador (i així ho ha demostrat sobretot aquesta última temporada) i veig excessiu canviar 2 jugadors i a més pagar 40 milions per l'Ibrahimovic
(que és l'acord que s'ha comentat fins al moment crec).

Iruva ha dit...

això si... ens fan un favor amb el Hleb... jeje

Fingolfin ha dit...

sona malament quan sents el que s'ha de pagar i cedir per ibrahimovic... pero ben pensat anavem a comprar a villa per 42 (com a minim) i encara tindriem el etoo i hleb... i probablement l'etoo hagues marxat gratis amb la carta de llibertat... (aixo es comentava).
en canvi d'aquesta manera mates dos pardals d'un tret i t'endus el megacrak ibrahimovic
i lo de hleb esta be si

ara que, el barça encara hauria de fitxar algu mes!

David ha dit...

Personalment penso que Ibrahimovic es un bon jugador, però crec que Villa era un jugador més idoni per l'estil del Barça i s'hagués afartat de ficar gols.

Ja veurem finalment si Zlatan es capaç d'involucrar-se en el projecte i treure'm la raò.

Una salutació,

David

Fingolfin ha dit...

david

pensa que era el desig de guardiola, jo crec que el guardiola ho te tot pensat i sabra treure el millor rendiment del ibrahimovic